2012-05-04 @ 10:07:06

SO-PROV!!!

Hej!
Japp, snart har vi SO-prov. Fattar inte att våran lärare säger att det bara är ett lite större förhör, alltså inte ett riktigt prov, vi ska kunna hur mycket som helst!
Vi har jobbat med klimat innan men drygt en vecka innan provet typ så får vi redan på att vi ska kunna alla huvudstäder i Europa, alla länder i Sydamerika (kunna sätta ut dom på en karta) och kunna sätta ut 11 bestämda berskedjor på en karta. Plus att vi har 21 sidor att läsa i boken och 4 sidor på datan...
Ahh, orkar inte med allt. Smet från pluggande lite igår. Följde med och hämtade en rockard till den nya hästen på 4H istället.
Men det hjälpte ju inte när man kom hem sen, då vart man jätte stressad. Nu har vi i alla fall håltimme så sitter här och pluggar, det går faktiskt ganska bra... om man inte räknar med berskedjorna.
Aja, ska i alla fall till stallet idag. Inte varit där på två dar så saknar Stelpis nu "/. Får se vad vi ska hitta på idag, kanske longera lite eller rida lite på banan/vägen med bootsen, vi får se ;)
Nu ska jag fortsätta plugga så, bye!
Faktiskt lite stolt över skritten på den här bilden, hon sträcker fint :D men jag tycker det syns att kavajen är för stor... :P
Kram Julia

Kommentarer:
Postat av: Clara

hon ser jättefin ut! :D

2012-05-04 @ 20:07:54
URL: http://claraequine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0