2012-11-26 @ 23:08:39

Eko? Eko.. Eko...

Ja... Det har varit lite tomt nu här men nu har lärarna insett att det bra är en månad kvar till jullovet så nu har alla som kan dragit igång ett projekt som ska göras klakulörer eller senare innan jul.
Just nu har jag ett hem-matteprov, en no-uppsats, ett svenska tal och ett engelska tal att göra. Visserligen inte till samma vecka men ändå! Sen ska samhällskunskaps läraren dra igång en uppgift eller sammanställa ett prov han också... Så det kommer bli hektiskt fram till jul.. Och det blir ju bloggen som får lida tyvärr men jag är inte mer än människa! Så det får bli inlägg när det blir inlägg ;)
 
den här veckan blir det plugg och ridning och kanske Peter lektion! Var över en månad sedan nu! Dock så har han vilat halva månaden och resten amåsen har gått bra så jag känner inget akut behov av hjälp men det är bra att ta lektioner även när det går bra :)
 
Det blir ju Globen både fredag och söndag också! Och bilder därifrån kommer det bli efter helgen! Får se när jag hinner ladda upp dom bara..
 
We are going to be BBFs after this week....
 
kram! jossan

Kommentarer:
Postat av: Alexandra

Sv: Tack! han är tyvärr inte hingst längre, kastrera honom vi 5/6 års ålder ( ändå om han skulle gå in som 2 klass hingst efter knappt ett års ridning,något vi ångrar,reds in vid 4 )

han har ju kvar hingst lynnet men inte elak, bara stor motor..

Jo det är sant att man inte vill ha någon dragkamp haha :D

2012-11-26 @ 23:27:36
URL: http://www.alexandrawesters.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0