2012-10-06 @ 15:23:24

Pigga hästar!

Idag så fick det bli en uterunda i lite högre tempo. Det var två väldigt taggade hästar som fick komma ut. Det gick frammåt för båda men det var lite för mycket fram. Stelpa hade väldigt svårt för traven som gärna blev galopp när det gick för fort och när jag tog i henne så blev det tölt. Men det är ju bra att dom vill fram i alla fall, nu måste man bara få koll på energin och rikta den åt rätt håll.
 
Det som gick bra idag på Stelpa var väll galoppen. Bitvis så lyckades vi med formen, takten var bra även om vi höll ett lägre tempo och högergalopp fick vi också! Visserligen så bytte hon galopp någonstans men det var höger i början i alla fall.
 
Sen så har vi släppt tillbaka Atli till stona igen. Han har ju inte stått med dom eftersom han varit sjuk så han har inte hälsat på Yöta sen hon kom tillbaka från inridningen. Men det gick bra. Som alltid när man står med kameran beredd så gör de knappt något. De nosade lite på varann, betade en stund och sen började de leka. Så det var inget drama alls, rätt skönt ändå och lite bilder blev det trots allt men de kommer senare.
Gammal bild på Atli som showar ;P
 
Kram Julia

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0