2012-09-10 @ 22:40:00

Hmm...

Jag sitter här och funderar på hur jag ska lägga uppträningen på Atli... Jag hade ju en super plan men sen så rubbades den en aning... (typ hela)
Jag tycker att Atli inte har samma uthållighet längre och han har heller inte samma muskelatur som tidigare så jag tänkte att vi tränar mer tempo! Galoppintervaller för att få upp kondition och uthållighet men så sa Peter att det är normalt att dom går ner i en svacka så här års. Och självklart är det så!! Att jag inte tänkte på det! Min förra häst fick också en svacka typ nu fast inte en lika markant som Atli då då men endå. Jag borde ha tänkt på det...
 
Dom har börjat få kraft på riktigt! För jag tänker att jag vill nog ha en liten kula på honom iaf vintertid eftersom han lätt kan flyga lite hit och dit just under vintern. Och ärligt talat så har jag en lite för tjock häst än en lite för smal som inte har energi till att bygga muskler och utvecklas... Atli har ju redan en mage dock... Men jag tycker han är mest bukig, det är inte alls så mycket på sidorna. Men vi ger dom kraft delvis för att dom ska gå upp i vikt en aning och för att dom ska få lite extra energi :)
 
Men iaf... Så förstördes min planering eftersom man kanske borde ta det lite lugnare nu och inte ösa på... Så nu vet jag inte vad jag ska hitta på... Ska kanske lägga in ett longeringspass med bommar i veckan eller något. Kanske cykla med honom någon dag också.. Så att det blir träning fast inte så hårt som konditionsträning.. Ja bara nu medans jag skriver så växer en ny plan fram!
Får se hur den artar sig!
 
Är stolt över denna bild faktiskt! Kolla vad jag har fått med bakbena fint! Men jag måste säga till Peter att räta till mig också för jag vill inte sitta så där...
 
Kram! Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0