2012-09-28 @ 20:20:53

Sjukstuga!

Ja idag så hade vi tänkt ta och träna på banan och solen kom fram så vi tänkte ta bilder också för det var så fint men så blev det inte...
 
Jossan hade glömt sina nycklar så medan vi väntade på att någon skulle komma hem med dom så gick vi till stallet för att ge Atli sitt hö. När vi gett Atli sin mat så gick vi ut och tittade på stona som stod i hagen lite längre ner. Och när Solblesa börjar gå så ser vi på en gång att något inte är rätt, hon nickar rejält när hon går i bara skritt.
Så vi tar med en grimma och hämtar upp henne till stallet. Hon var lite svullen och fortfarande rätt så halt. 
Kratsade och kollade alla hovar och hon hade lite puls och endel stenar i bärranden som vi tog bort men hon var fortfarande halt.
 
Eftersom Atli har stallet och den ända användbara boxen för tillfället så fick hon gå ut med stödbandage på det andra benet i en liten "ruta". Imorgon kommer hovslagaren och kollar på henne och förhoppningsvis så behövs ingen vet. men ja, vi får se.
Klockan hann bli så mycket innan vi fått ordning på vad vi skulle göra med och av henne så ridning kändes inte aktuellt. Men Atli fick gå ut och beta och vi fixade lite snabbt i stallet, sen gick vi hem och värmde oss.
 
Hoppas att det inte är något jätte allvarligt med Solblesa och att de andra hästarna kan hålla sig friska nu.
Fast jag lovar att även om hon har ont så är den här lilla hästen alltid lika söt och sällskaplig.
 
Kram Julia och Jossan

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0