2013-08-19 @ 22:24:18

Wow!

Wow, wow, wow! Jag red inte så länge idag men jag behövde inte det heller! Åh, vad han gick braaaaa!! Jaaaaa!!! Två års slit har ÄNTLIGEN betalat av sig med råge! Jag red i klockren, kort, sammlad, maffig tölt i form med hääärliga bakbenssteg varv på varv (kändes det som red bara 1 och 1/2 varv i båda varven). Så häftigt! Han bar sig själv och jobbade och han jobbade rätt! Jag behövde bara sitta där! ÅH så underbart! Jag vet inte om det är på grund av vilan eller om det är på grund av att jag satte 10o skor bak och 8or fram. Alltså blir det lite tyngre bak.. Men något har i alla fall fått det att släppa något otroligt nu! Lycka!
Jag bara satt där och log som ett fån! Ska be julia filma imorgon ska ni får se! 
 
WOW!
 
 

Kommentarer:
Postat av: Hanna

Hej, vart köpte du 10orna?:)

Svar: Min hovslagare köper skorna men jag tror hon köper dom på Solvalla eller nått.. Nej, jag vet inte riktigt... Men hon handlar av en som säljer skor till travare iaf :)
Jossan

2013-08-26 @ 10:12:56
Postat av: Frida

Jag såg dig när du red på Sleipnir Km och det såg bra ut men ett litet tips, upp med blicken:)
Jag satt som dommarsekriterare på finalerna och det skulle se ännu bättre ut om du är lite rakare i ryggen och har blicken framåt.
Jag menar inget illa på något sätt! :)

Svar: Tack! Det värmer! :) ja jag vet.. Jag tampas med det men det är en svår ovana att bryta speciellt när jag blir nervös.. Jag tar inte illa upp men jag vet om det och det har, dessutom, varit värre! Haha kan du tänka dig? ;)
Jossan

2013-09-16 @ 21:24:20
URL: http://kraftfranisland.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0