2013-02-11 @ 20:53:57

Hästen gick bra = dagen är inte så värdelös längre!

Idag har jag inte haft någon bra dag, eller ja, inte förän jag kom ut till stallet i alla fall. Har haft ont i huvudet hela dagen och inte lust med något, och så började halsen säga att den tänkte bli sjuk men där sa jag stopp. Sånt har vi inte tid med!
Kände mig tvungen att åka ut till stallet idag fastän det är måndag. Stelpa kommer vila imorron för jag ska på möte. Jag vara borta större delen av sportlovet också så hon måste få motion nu om vi ska komma igång nån gång. Så Ipren mot huvudet och halstablett och sen ut till stallet.
 
Red lite barbacka på bana och körde lite markarbete också. Haha, så fort jag bara ska ta det lugnt eller har bråttom så struntar jag i sadeln typ :P Men det är bra att rida barbacka också och när vi bara tar de lugnt så fungerar det lika bra som med sadel.
Hon är väldigt mjuk och fin, som jag säkert sagt många gånger nu. Jobbade igenom henne lite i sidorna och tränade lite olika flyttövningar. Bakdelsvändning tycker Stelpa är jätte jobbigt så det får vi träna mer på. Dock så var det helt ok att backa om man då slapp flytta bakdelvändning tyckte hon. 
Töltade lite på vägen och det gick också bra, på banan fungerade det inte alls. Men det behöver inte vara bara för att Stelpa var seg. Jag vågar inte riktigt tvinga fram henne där för det är så litet och ganska halt under snön. Men på vägen gick det bra i alla fall.
 
Sen körde jag lite markarbete också, det gick helt ok. Hon kände inte för att leka men lyssnade bra i alla fall.
Nu har jag varit så duktig att jag har lagat maten här hemma också så nu kanske resten av familjen också kan komma hem. Haha ja, vi äter rätt sent i den här familjen :P
 
Det är bara Atli av hästarna i hagen som fattar hur man leker, Stelpa bara springer hon...
 
Kram

Kommentarer:
Postat av: Frida

Haha, fantastisk bild på dom två busarna :)

Svar: Tack, tack :)
Jossan

2013-02-11 @ 22:13:56
URL: http://guffiframidfelli.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0