2013-01-20 @ 20:45:21

Det började ju bra i alla fall ;)

Idag så har jag gått i hästkläder hela dagen. Gick upp kl.8 och åkte till 4H. Där red jag Wixie med Carro och efter det så åkte jag direkt till Stelpa.
Det var riktigt kul att vara i stallet på 4H igen. Det var längesen jag hade häst där, har mest varit där på möten osv på senaste tiden. Men lite sorgligt var det också för jag insåg hur mycket jag saknat det här hästarna. Jag har inte hunnit tänka på det så mycket för all tid som blev över när jag slutade rida på 4H användes snabbt till annat men nu när man kommer ihåg hur kul det är så börjar man sakna det.
Vädret var hur perfekt som helst och hästarna hade lite vårkänslor. Blev en supermysig barbacka tur i snön. Och kameran hade jag med mig också, visserligen dog den ganska snabbt men lite bilder blev det ;)
Carro och Allis
Allis har vårkänslor...
Jag och Wixie
 
När jag var klar på 4H så åt jag och Carro på Burger King. Haha, standard ;) Åh, saknar att vara i stallet på 4H sååååhääääär mycket nu! 
 
I alla fall, sen åkte jag ut till Stelpa. Hon verkade pigg och glad när jag tog in henne men bestämde sig tydligen för att inte vara glad längre efter att vi ridit en stund. I början av passet gick det bra men sen gick allt åt helvet kändes det som.
Traven var som bortblåst och hon hittade inte takten i någon gångart. Efter ett tag så tänkte jag att nu måste något vara fel. Så jag hoppade av och försökte se om hon haltade. Men det gick inte, först ville hon inte springa alls när jag skulle kolla på henne. Hon ställde sig på bakbenen och verkade bara vilja hem. Sen fick jag henne framåt i alla fall men det var inte trav för 5 öre. Jag var inte helt säker på om hon kanske var lite halt eller bara stel men jag vände och gick hem.
Sur och orolig som jag blev då gick jag och frågade mig själv varför jag var tvungen att hålla på med hästar. Varför valde jag inte pingis eller någon annan sport där lagkompisarna kan prata med ord.
 
När vi kom tillbaka till stallet så longerade jag henne på banan för att se om hon var halt. Nu kunde hon minnsan trava. Det var lite, lite gran i vänster varv som hon ibland nickade med huvudet men jag kunde inte säga om hon haltade eller försökte hitta takten. Åhh, jag blir galen på henne. Dels för att hon styr mitt humör så mycket, det här höll på att bli en helt perfetk fulländad dag men nej. Och sen för att jag inte vet om hon är halt eller inte...
Får se om jag åker ut imorron annars så ska jag kolla henne på tisdag och så får vi se. Här är lite fler bilder från dagen.
Bamse, stallkatten som funnits på 4H så länge jag kan minnas.
Pirôt, en av de andra ponnysarna på 4H.
 
Kram
 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0