2013-01-31 @ 21:33:29

New in!

Hihi! Glad tjej idag! Dock hann jag inte rida vilket inte var riktigt lika kul.. Men jag var och köpte lite rooliga grejer! 
Jag lärde mig lite om hur man ställer upp en häst när jag var på klinic här om veckan och jag tycker nog att jag lyckades ganska bra med Atli även om det inte var helt lätt..
Var tycker ni?
Jag är dö kär i schabraket! Helsnyggt tycker jag! 
Jag brukar tycka att islandshästar kan lite drukna i schabrak men tyckte detta blev helläckert på Atli!
 
Som vanligt så sitter ju teckena lite halvtaskigt på islandshästar men inte helkonstigt iaf. Ska göra ett till hål fram i bringan så jag kan spänna lite till så blir det nog bättre :)
 
Nu blir det plugg!

Kommentarer:
Postat av: Anonym

vad är det för konstig buckla mitt på sadeln?:)

Svar: Den har uppkommit pga att mina chaps har "fastnat" i sadeln när jag galopperat och "ryckt" kopan med sig upp när jag inte riktigt suttit ner i sadeln. Så det har blivit ett veck där tyvärr :( Men det syns inte när jag rider eftersom jag har benet precis där :)
Jossan

2013-01-31 @ 21:46:06
Postat av: Alexandra

Åh! Jag är inte så mycket för schabrak då jag älskar pad, men det schabraket var skitsnyggt! Skulle faktiskt behöva ett nu när alla hästar är blöta:/ Turkos var verkligen hans färg!

Svar: Jag håller med! Jag brukar inte tycka om schabrak och ångrade mig nästan på engång när jag gick ut ur affären men jag tänkte att jag skulle testa det och sen blev det kärlek! Haha! Ja det är faktiskt riktigt skönt att slänga på dom en vojlock/ett schabrak när dom är blöta :)
Ja jag tycker också det! ;) Tack!
Jossan

2013-02-01 @ 17:21:39
URL: http://alexandrawesters.blogg.se
Postat av: Emma

Schabraket var riktigt snyggt!

Svar: Tackar! :))
Jossan

2013-02-01 @ 20:08:47
URL: http://ishastarnas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0