2013-01-19 @ 22:54:58

Ren och fin häst nu!

Idag så fick Stelpa vila, gjorde nog inte henne något lika bra att ta det lite lugnt. Men vi fick låna ducshspiltan i grannstallet och en box så att vi kunde ducsha Stelpa. Vi har ingen dusch i vårat stall och så är det ju inte uppvärmt heller så Stelpa hade ju blivit isglass på en gång om vi ducshat henne där, speciellt idag när det var runt 20 minus.
 
Så då var de i stallet bredvid oss så snälla och lät oss ducsha Stelpa där och låna en box som hon kunde stå och torka i. Det var verkligen jättesnällt, det känns lite som om såna här människor faktiskt är lite sällsynta i hästvärlden. De finns det gör de, men det finns många som drar sig väldigt för att överhuvudtaget blanda sig för mycket med andra. Ja, ja jag ska inte dra hela den disskusionen nu.
 
Stelpa var ju rätt äcklig där bak nu efter att hon varit sjuk så hon behövde bli ren. Men jag ducshade bara baken och svansen. Kändes väligt onödigt att blöta ner henne mer än nödvändigt i den här kylan.
Sen fick hon stå där i stallet ett tag och torka. Det var lite tråkigt att stå själv men annars så skötte hon sig fin fint.
Duktig plutt!
 
När Stelpa gått ut i hagen så åkte jag till 4H där jag spenderade resten av kvällen. Alltid roligt med de männsikorna som vanligt :)
 
Här är två bilder från dagen.
 
Kram

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0