2013-03-14 @ 20:47:09

Åker imorron!

Japp imorron ska jag iväg på en 4H-grej så det blir ingen skola eller stall då. Men efter den här veckan så ska allt jag ska göra ha blivit lite mindre så då ska jag i alla fall en "vanlig" vecka. Usch, är så stressad just nu att jag inte kan tänka riktigt klart... Nej, men jag är lite för stressad för jag börjar tappa strukturen på allt känner jag...
 
I alla fall, man ska inte klaga. I onsdags så körde vi lite konditionsträning med hästarna. Vi började lite på banan och jag jobbade lite med samma sak som på lektionen i tisdags. I vänstervarv släppte Stelpa jättefint efter ett tag, höger är svårare men det gick. Inte lika bra som vänster men det gick, ska jobba lite mer på det nästa gång.
 
När vi kom ut på vägen så jobbade vi lite med tölten och traven i början. Det gick också bra, hon var fortsatt lös i tölten tyckte jag. Inte 100% som hon var en liten stund på lektionen men det fungerade bra i alla fall. Traven kändes faktiskt också bättre än vad den har gjort innan tyckte jag. Hon tog i lite mera och steget var inte så kort, men jag tror att hon blir lite feg på det här underlaget. Det är ju is på många ställen på vägen nu och det märks att Stelpa inte vågar ta i som vanligt i traven och galoppen. Hon har ju broddar men hon litar tydligen inte riktigt på dom.
 
Vi galopperade nästan hela vägen hem innan vi travade och skrittade av och rundan vi red är så bra för att träna höger galopp. Det är rätt många högerkurvor så det blev endel högergaloppträning. Dock så vill man ju inte rida så fort igenom kurvan nu när det är is men det fungerade i alla fall. Vänster fattnignarna var inte så bra däremot, de tog jag rakt fram och då märktes det att hon inte vågade ta i.
 
Allt gick i alla fall bra men vi var väldigt oeffektiva när vi inte red(jag och Jossan alltså). Vi brukar ha sånt flyt men inte då. Haha, det tog jätte lång tid :P
 
Saknar sommaren och sommarlovet så sjukt mycket, men istället fick vi -15 och snöfall i onsdags...
 
Kram

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0