2013-03-22 @ 11:15:12

Hemma

Blev hemma idag eftersom jag hostar som en gris och det uppskattades inte så där värst av alla i min klass.. Haha.. Jag har så kallad förkylnings astma och den är inte roligt just nu... Varje gång jag blir förkyld får jag alltså denna hämska hosta som vägrar ge sig. Det hela blir en stor ond cirkel.
Jag blir förkyld - det irriterar mina slemhinnor i halsen - de svulnar up - flimmer håren killar mot varandra - jag börjar hosta - ännu mer irriterat - ännu mer svullet - ännu mer kill i halsen.. Ja ni ser... Det blir inte bra helt enkelt och jag kan inte låta bli att hosta eftersom det killar mer och mer för varje andetag jag tar. Som tur är så har jag astma medicin men jag är lite orolig för att använda den eftersom jag är förkyld och hostar super mycket. Om jag viddgar lufrören så kanske förkylningen flyttar sig ännu längre ner i luftrören lixom och till slut så kanske jag får lunginflamation vilket jag inte vill.. Har redan haft det en gång och jag tror att det var det som gav upphov till min astma som jag har idag. Så ja, jag vet inte riktigt vad jag ska göra... Är fast i ett död läge som jag inte vet hur jag ska ta mig ur.. Så jag varierar lite.. Tar astma medicinen och ser vad som händer men just nu hjälper den inte så mycket. Den hjälper mig bara att inte hosta ut mina lungor, den får mig inte att sluta hosta.
 
Aja, att jag stannar hemma menas också att jag inte får rida. Det är en regel som mina föräldrar satt upp. Är man för sjuk för skolan är man för sjuk för att rida (punkt). Och ja, det är ju ett rimligt krav så jag står ut med det.
 
Jag ska istället tillbringa dagen med massor av plugg och bloggen hade jag tänkt :) Var annat inlägg på bloggen var annat skolarbete. Så nu ska det väl kunna bli ite bättre uppdatering ett tag i alla fall ;)
 
Bild från arkivet

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0