2013-03-10 @ 20:44:44

Vi bara dansar!

Nu har det verkligen släppt känns det som! Idag var han totalt underbar i tölten! Super flott i korta tölten med fin form och bärighet dock är det mycket svårare i höger varv än vänster.. Vi skulle verkligen behöva börja träna på bana nu så vi kan rida volter och rakt fram när det behövs. Men men det finns inte så mycket att välja på här ute just nu. Antingen får man välja volten eller rakt fram. 
 
Red till Fjällnora idag och som sagt så släppte han hur fint som helst i tölten och vi bara dansade! Traven var också fin även om jag tror att den har gått liiite bättre förut.. Men jag kanske ställer för höga krav på min pålle nu jag vet inte... Galoppen var fin när han inte bara skulle framåt men han tjafsade lite med huvudet igen i galoppen det går lixom nte att samla honom så mycket i galoppen för då börjar han tjafsa. Men om man längre tyglarna lite så att han får gå i en lägre form så är han stabil men han blir inte bara lägre i formen utan han blir längre i överlag vilket jag inte vill men men. Det här med att rida med lättare sitts är något som verkligen gett resultat tycker jag i alla fall! Det har kanske inte hjälpt mig på traven med tt sitta snyggare men Atli går myycket snyggare! :)
 
Skulle verkligen vilja åka till Peter snart också så jag kan få bekräftelse på att jag gör rätt! Det är alltid det stora problemet... Det känns rätt från ryggen men jag skulle verkligen behöva se oss från marken för att kunna bekräfta att det jag gör över rätt men att sitta på hästen och stå på marken samtidigt är ju inte så lätt precis... Men men vi får se om vi kommer iväg den här veckan men förhoppningsvis gör vi det.
 
känner att det kan vara dags för lite nya bilder nu igen också nu när det går så bra ;)
 

Kommentarer:

Kommentera inlägget här:

Namn:
Ofta här?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:


Kommentar:


RSS 2.0